۱ لیوان نخود که از شب خیس شده باشد
۱ عدد پیاز متوسط
۱-۲ حبه سیر
۱ دسته جعفری
چند شاخه گشنیز
۱ قاشق غذاخوری فلفل
۱ قاشق مربا خوری زیره
۱ قاشق مربا خوری فلفل سیاه
۲-۳ قاشق آرد
پیاز و سیر را خرد کنید. برگ های جعفری و گشنیز را جدا کنید و بعد تمام مواد به جز آرد را در میکسر مخلوط کنید. دقت کنید که کاملاً پوره نشود. به این مخلوط آرد را اضافه کنید و ورز بدهید. مخلوط را به تکه هایی اندازه گردو تقسیم کنید و با دست گلوله کنید. در یک ماهیتابۀ گود با مقدار زیادی روغن که از قبل گرم شده است سرخ کنید.